شنبه ۱۵ اردیبهشت ۰۳

املت ژاپني، صبحانه چشم بادامي ها

املت ژاپني يا تاماگوياكي يك صبحانه لذيذ و خوشمزه است كه در اين كشور درست مي‌شود و به ذائقه ايراني‌ها نزديك است.

املت ژاپني

املت ژاپني يا سوشي تخم‌مرغ، نوعي صبحانه ژاپني است با يك چاشني به نام داشي درست مي‌شود. اگر اين چاشني را نتوانستيد تهيه كنيد، مي‌توانيد از آب گوشت، مرغ يا سبزيجات و حتي شير استفاده كنيد. براي آشنايي با طرز تهيه املت ژاپني با مجله دلتا همراه باشيد.

مواد لازم تهيه املت ژاپني :

  • تخم مرغ: ۴ عدد
  • سويا سس: نصف قاشق چاي‌خوري
  • شكر: يك قاشق غذاخوري
  • چاشني داشي يا عصاره مرغ و گوشت: يك عدد
  • نمك به ميزان لازم
  • قارچ در صورت تمايل
  • پيازچه در صورت تمايل

طرز تهيه املت ژاپني

طرز تهيه املت ژاپني :

تخم‌مرغ‌ها را در كاسه‌اي شكسته و با سويا سس، نمك، شكر و چاشني داشي يا عصاره‌هاي ديگر مخلوط كنيد.

مراقب باشيد زياد نمك نزنيد، چون سس سويا كمي شور است.

كف يك تابه نچسب مستطيل شكل را با روغن چرب كنيد. بهتر است تابه مستطيلي باشد تا بتوان تخم‌مرغ را راحت رول كرد.

تابه را روي شعله ملايم گذاشته و مخلوط را به آرامي در تابه بريزيد تا تخم‌مرغ سرخ شود.

وقتي رنگ تخم‌مرغ مات و كدر شد، املت آماده است. با يك كفگير بزرگ آن را از تابه بيرون آورده و رول كنيد.

در صورت تمايل مي‌توانيد مقداري قارچ و پيازچه را خرد كرده با كمي روغن تفت دهيد و روي تخم‌مرغ سرخ شده بريزيد سپس آن را رول كنيد.

بعد از رول كردن، آن را كنار بگذاريد تا خنك شود؛ سپس با يك چاقوي تيز از عرض برش زده و به قطعات كوچك تقسيم كنيد.

مي‌توانيد اين املت خوشمزه را مانند ژاپني‌ها با چاپستيك (چوب مخصوص غذاخوري) سرو كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با يكي ديگر از انواع املت “املت پنيري، صبحانه گرم و دلچسب” را مطالعه كنيد.

همچنين بخوانيد:

لازانيا بدون فر با طعم عالي

راگو ، خوراك ساده فرانسوي

پاستا با سس قارچ ، غذاي محبوب ايتاليايي

پلو مكزيكي ، غذاي تند و رنگين

مرباي توت فرنگي، خوش رنگ و خوشمزه

براي مشاهده مطالب بيشتر از مجله آشپزي دلتا ديدن نماييد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.